Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Alviks IK 2 1 1 0 4
2 Unbyns IF 6 1 1 4 4
3 Vitå 1 1 0 0 3
4 Svartbjörnsbyn 1 1 0 0 3
5 Skogså 1 1 0 0 3
6 IFK Råneå 0 0 0 0 0
7 Sävast 0 0 0 0 0
8 Vittjärvs IK 1 0 0 1 0

Match

Unbyns IF

1 - 4
Boden Arena
25 mars 2017
12:30

Svartbjörnsbyn

Referat

Referat: Unbyns IF - Svartbjörnsbyn

Dags för utepremiär i Lilla Copp mot Björns som värvat bra under vintern.
Vi startar med Humlan i mål, Stefan, Blurk, Robbs och Jimmy i backlinjen. Bernsten, Kris, Simon och Jesper bildar mittfält. Mackan och Martin framåt. Avbytare: Burman, Dilman och Jensa.

Matchen börjar med mycket boll från Björns. Vi ligger bra i positionerna så vi kan håla dom borta från farligheter. I 10:e tar vi ledningen efter ett fint inspel från Simon till Mackan som plockar ner den på bröster och lägger in den med vänstern. Dom fortsätter att ha initiativet genom bra teknisk fotboll, men vi kan försvara rätt bra. Tyvärr är vi inte riktigt med i den fysiska kampen. Dom kan kvittera genom en luftpastej från hörnflaggan som går över Humlan och in i gaveln. Sen kan dom göra 2-1 efter tt vi viker ner oss lite i boxen. Vårt spel egentligen obefintligt. Värderingarna helt tokiga och vi söker inte passningar, är passiva m.m. Inte bra just nånstans när vi har bollen. Däremot rätt bra positionspel.

I halvlek pratar vi om att få lite eget passningsspel m.m., vilket syns när vi kommer ut. Tyvärr får dom direkt 3-1 (synd), och det blir lite gamnacke. Men vi spelar aningens bättre. Dom gör 4-1 - återigen tveksamt agerande i boxen. Vi har några chanser, bla Mackan som blir charkad i första, några chanser i andra av Martin och Mackan.
Totalt sett gör vi absolut ingen bra match, vårt eget passningsspel klart underkänt. Däremot tycker jag att vårt positionsspel på mitten är godkänt. Dom har väldigt mycket bollinnehav, men vi håller dom från farliga chanser under större delen. Hade vi vart lite mer rejäla i egen box så hade den här matchen levt ända in i kalklet.
Tycker inhopparna Dille, Jensa och Burman gör en bra prestation. Annars rätt blekt förutom positionsspelet i förvar.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Simon Boqvist 1 0 1 0 0 1
Dilman Sherwan 1 0 0 0 0 0
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
Linus Bernsten 1 0 0 0 0 0
Stefan Johansson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng